ABOUT.US

OUR.STORY

Your one and only love aff'hair...

Dit betekent dat jij als klant bij New Generation zal ervaren hoe het is om je haren te laten verwennen door hairstylisten die gepassioneerd zijn door hun vak, graag luisteren naar jouw wensen en ook grondig advies geven. Bij New Generation geloven we dat je van 'mensen moet houden' om een goeie hairstylist te zijn, daarom zijn al onze collega's zorgvuldig uitgekozen en opgeleid om te voldoen aan deze basis vereiste. 

We streven al sinds 1983 naar één ding: mensen nog mooier helpen maken. Zo simpel is het eigenlijk, maar dit moet steunen op goed advies voorafgaand aan een nieuw kleurtje, ombre, naturelle balayage of een nieuwe vorm in je coupe. We're great listeners! Aandacht is de nieuwe luxe en dat verdient elke klant die één van onze Hair Clubs bezoekt.

OUR.DEDICATION

Sustainability ofwel 'duurzaamheid' is voor ons van groot belang! Omdat we als stylisten houden van mensen, de omgeving en de natuur, verzetten we ons tegen cosmetica die op dieren worden getest en proberen we de impact van haarproducten op het milieu te verbeteren. Daarom werken we met de producten van KEVIN.MURPHY, waarvan de verpakking van OCEAN WASTE PLASTIC is gemaakt. 95% van alle plastic verpakkingen ter wereld wordt slechts 1 keer gebruikt. Door WASTE PLASTIC uit de oceanen te halen wordt de ecologische voetafdruk en de schade aan de zeeën en het leven enigszins teruggebracht. De producten zijn ook opgenomen in de PETA lijst (People for Ethical Treatment of Animals).

We proberen ook het over-verbruik van water terug te brengen: onze kleurpotjes zijn gemaakt van SUGAR CANE. Zo zijn ze biologisch afbreekbaar binnen de 30 dagen en hoeven ze niet steeds afgewassen te worden: dit scheelt makkelijk 1 tot 2 liter water per keer dat niet verspilt wordt. 

Wil je ons graag ontdekken en een afspraak maken? Klik dan hier.

BOOK ONLINE

Ontdek hoe gemakkelijk je met slechts een paar klikken een afspraak maakt voor je kappersbezoek aan ons.

New Generation Borgerhout

Luitenant Lippenslaan 2
B-2140 Borgerhout
+32 3 235 57 25
BTW BE0424.175.555

New Generation Kapellen

Hoevensebaan 213
B-2950 Kapellen
+32 3 605 80 10

New Generation Wilrijk

Prins Boudewijnlaan 150
B-2610 Wilrijk
+32 3 458 59 51