Ons verhaal

Ons verhaal

Wij ‘’coifferen’’ niet, wij creëren! Zo luidt de slogan van New Generation.

Bij elk van de 3 New Generation kapsalons (Borgerhout, Kapellen, Wilrijk) behandelt men je haar steeds met respect. Voor een échte modieuze snit kan je bij New Generation voor het ‘Logic Styling’-prinicpe kiezen. D.w.z. je haren niet overdreven manipuleren of oubollig in de plooi laten leggen, maar de natuurlijke en logische groei van je haarwortel en haarstructuur volgen. Een creatie die natuurlijk en modieus oogt en zeer belangrijk… een kapsel dat jij thuis zelf perfect in model krijgt en er identiek hetzelfde uitziet als op het moment dat je bij New Generation naar buiten stapt na een kappersbeurt! De stylisten van New Generation zijn ook stuk voor stuk gepassioneerd door haarmode, trends en mensen een goed gevoel geven.

Het professioneel en ervaren team van New Generation staat altijd klaar om naar je wensen te luisteren en deze op een zo persoonlijke en individuele manier te vervullen. Ben je op zoek naar een nieuw kapsel of de nieuwste haarmode? Ook dan geven wij graag advies en bieden we een ruime keuze aan ideeën en vormen, aangepast aan de laatste trends. Wij zijn ook regelmatig aanwezig op de grote shows in Londen, Parijs, Bologna, New York,… Hierdoor zijn wij perfect op de hoogte van de nieuwigheden in de kapperswereld, van de laatste kleurentrends tot de nieuwste snitten.

Voor onze tarieven hanteren wij een menu-systeem. Ontdek snel op onze site wat je allemaal krijgt bij deze verschillende menu's in Borgerhout en Kapellen & Wilrijk. Bij New Generation besteden wij ook veel aandacht aan de studenten, jullie kunnen tot 23 jaar genieten van speciale studentenkortingen!

Online afspraak maken

Ontdek hoe gemakkelijk je met slechts een paar klikken een afspraak maakt voor je kappersbezoek aan ons.

New Generation Borgerhout

Luitenant Lippenslaan 2
B-2140 Borgerhout
+32 3 235 57 25
BTW BE0424.175.555

New Generation Kapellen

Hoevensebaan 213
B-2950 Kapellen
+32 3 605 80 10

New Generation Wilrijk

Prins Boudewijnlaan 150
B-2610 Wilrijk
+32 3 458 59 51